ThetaHealing®

Mi az a ThetaHealing®?

Hasonló kérdés, mint amikor egy művészi alkotást szeretnénk bemutatni egy másik ember számára. Ahány látó, annyiféle szemszögön keresztül látja, érzékeli, tapasztalja.

Hogy számomra mit jelent?

Egy olyan bensőséges kapcsolódás Istenhez, Teremtőhöz (nevezd annak, amit számodra a transzcendens kifejez), amely során a Benned akár évtizedek óta munkálkodó, Téged korlátozó érzéseidet, hitrendszereidet tudod számodra előnyös módon megváltoztatni.

Energiagyógyászat, ami testi, lelki, spirituális gyógyulást hozó aktív meditációs technika. Mint minden hasonló módszer, csak akkor igazán hatékony, ha Te Hiszel. Még, ha „mustármagnyi” sincs a hited, fontos, hogy legalább engedd megtörténni Isten csodáját. Légy nyitott, befogadó, és elkötelezett a változásban.

A ThetaHealing® hatékony, egyszerű és gyors módszer!

Önállóan alkalmazva, vagy a hagyományos orvoslással, és az egyéb alternatív módszerekkel együtt is alkalmazható. Az alternatív terápia szerves része magánklinikákon Japánban és Olaszországban, illetve számos vállalkozásban, cégeknél.

Figyelmeztetés!
Amennyiben úgy érzed, hogy valamilyen orvosi problémád van, fordulj szakorvoshoz alapos és teljes diagnózisért. Sem a ThetaHealing®, sem a képzett terapeuták nem diagnosztizálnak és nem adhatnak sem orvosi tanácsot, sem orvosi kezelést!