Varga Nikoletta

Varga Nikoletta

A mozgás mindig fontos szerepet játszott életemben. Amikor kapcsolatba kerültem a harcművészettel, megtapasztaltam, hogy a mozgás több, mint fizikai testünk mozgatása – energiaáramlás.

A természet adta gyógynövényekkel és az alkat szerinti táplálkozással való egészség megőrzése közel 20 éve életem része. Tanulmányaim során sok kiváló tanító módszerével ismerkedtem meg, és ezeken belül hozzám legközelebb az ajurvéda, a tibeti-mongol és a javas gyógyászat szemléletmódja áll. Ezek mellett a „magyarországi” természetgyógyászat (Alternatív mozgás- és masszázsterápia, Fitoterápia, ill. Életmód-tanácsadás és terápia) rejtelmeibe ástam bele magam, hogy minél több oldalról támogathassam a hozzám fordulókat.

A tibeti-mongol gyógyászat kapcsán találkoztam az energetizáló, harmonizáló Shang-gung gyakorlatsorral, amely a fizikai testen is hamar érezteti jótékony hatását.
Később elsajátítottam a Civirsh! mozgásformát, ami egy belső szerveket méregtelenítő, ízületeket salaktalanító, zsírégető módszer. Olyan tisztító folyamatot indít el a szervezetben, ami által a test képes regenerálódni.

Ezekkel kapcsolatos órákat és tanfolyamokat tartok, hogy minél több ember megtapasztalhassa a harmonikusabb, egészségesebb létet.
Ezen kívül igény szerint személyre szabott keleti gyógyászaton alapuló táplálkozási tanácsadással is foglalkozom.

Szeretettel várlak!

Varga Nikoletta
http://eletmodtanacs.info/