Ők már voltak

Anapurna (Fotó: Markolt Zoltán)

“Évtizedek óta fennálló testi-lelki problémára kaptam választ egy másfél órás ThetaHealing kezelés alatt. Előtte nem is gondoltam, hogy a megoldáshoz vezető út ilyen egyszerű és csodálatos… Köszönöm az Isteni segítséget!”
-Edit-

 

 

Tengeri sas (Fotó: Markolt Zoltán)

“Jól vagyok! 🙂 Feldobott, szabad, spontán állapotban telt a pénteki nap, és utána is éreztem még a hatást. Feloldódott egy makacs behatárolás, zárás gondolati szintről. Ez már nagyon régóta ott lehetett és ez volt az akadály. Tetszett nekem, ahogy vitted a folyamatot. Hálás vagyok azért is, hogy nem mondtál ki túl sokat (bár lehet, hogy sok minden van még ott a mélyben …) és az is jó, hogy a végén kérted a Jóistent, hogy segítsen leválni egymásról. Szép napokat Neked!”
-Jutka-

 

Kolibri (Fotó: Markolt Zoltán)

“Hálás vagyok kedves barátomnak,  Majlát Jánosnak a segítő Thetahealing módszer alkalmazásának. Jó volt megélni a módszer adta lehetőségen keresztül a gyönyörűséget, támogatást az égi segítőimtől, amit akkor kaptam…”
– Aranka –

 

 

Hullámok (Fotó: Markolt Zoltán)

“Régen mondtam már hálát.  🙂 Most Aranka barátnőmnek mondok hálát és köszönetet, hogy megismertetett engem Majlát Jánossal is, aki Thetahealing-gel dolgozik, és kaptam tőle egy időpontot, a barátommal együtt is. Ezt a módszert amúgy is nagyon szeretem, és mindig nagy örömmel tölt el, amikor a Teremtővel “beszélgethetünk”. Köszönöm Jánosnak az élményt, a hozzám való türelmét, és a végkövetkeztetést, hogy ha a HIT-em meg van, akkor nem kell, hogy bármitől is féljek 🙂 Az Atya mindig velem-velünk van. Köszönöm, János, naponta erősítem ezt a hitemet.”
– Mari –

 

Fogjál magadnak (Fotó: Markolt Zoltán)

“Hát, Janikám… ezt azért nem gondoltam volna! Na jó, mondom elmegyek, nézzük meg, mivel foglalkozol. De hogy már rögtön az elején úgy beletaláltál a mélyébe… Nem szégyenlem, mert jól esett, de bizony megríkattál. Hatalmas tehertől szabadultam. Hálásan köszönöm!”
– Zoli –

 

 

Gólyaszerelem (Fotó: Markolt Zoltán)

„Közel két éve ajánlották, hogy menjek „ásni”, dehogy megyek, mondtam, van elég ásnivalóm a kertben… no, de a viccet félretéve, idén nyáron „véletlenül” összehozott a sors Jánossal és egy őszi napon úgy döntöttem, kipróbálom a Thétahealing-et: ássunk!
Vagyis én, János kísért – segített pontosan megfogalmazni, kijelölni a célt, amelyen végig tartva a fókuszt, támogatásával haladtam az úton – azóta már többször jártam nála. Ismétlem és hangsúlyozom: kísért az utamon. Nem könnyített semmit, nem vett át tőlem csomagot, nem mászott meg helyettem egyetlen dombot, hegyet sem. Kísért, támogatott és amikor felértem a hegy tetejére képes voltam másképp nézni helyzetemre, magamra, és elindult bennem a változás! Képes vagyok változtatni, változni!
Köszönöm!”
– KM –

 

Nászajándék (Fotó: Markolt Zoltán)

“Mindenre nyitottan, különösebben elhatározott cél nélkül érkeztem Jánoshoz, kíváncsi voltam a módszerre. Nagyon érdekes érzés volt benne lenni a folyamatban, a történésekben és jó érzés volt, hogy tudtam, ő végig figyel és vigyáz rám, méghozzá nem kívülről, hanem velem van, ahol én éppen vagyok. Szeretettel segített át és támogatott az úton, amit végigjártunk, ráismertem félelmeimre és rossz érzéseimre, amik alól felszabadultam. Egy olyan kő gördült le a mellkasomról, amit már annyira régóta cipelhettem, hogy észre sem vettem, hogy ott van (és ennek hatását még most is érzem, könnyebb még a levegővétel is). És egy nem várt ajándékot is kaptam, aminek különösen örültem és örülök most is. Érdekes volt megtapasztalni, hogy a szomorúság hogyan vált át örömbe, a félelmetes képekből hogyan lesznek boldog képek a saját tévém képernyőjén.”
– Anikó –

Hiúz (Fotó: Markolt Zoltán)

“János könnyedén rátalált és pontosan meghatározta a bennem lévő negatív hiedelmet, amely talán a mindennapjaim legfőbb akadályozója. Meglepődtem, amikor elképesztően látványos képekkel festette le elém azt a folyamatot, melyen engem végigvezetve igyekezett felszabadítani terheim alól. A legtöbbször nem igazán tudom összeszedni a gondolataimat, hogy mi is a problémám, de Jánosnak ez sem akadály, ettől függetlenül is magabiztosan és igen kitartóan halad a probléma gyökeréig. Az ásás mellett a megfelelő pozitív betöltésekre is odafigyel és egyéb technikák alkalmazásával igyekszik segíteni, hogy a későbbiekben könnyebben boldoguljak az életem különböző területein. Hálás vagyok neki, amiért felajánlotta a segítségét. Köszönöm! És köszi, remekül vagyok. 🙂 Még kiegészíteném az irományom annyival, hogy: Az ásások következtében tulajdonképpen a gondolkodásmódom változik, mert egy eddig nem ismert nézőpontból látok rá korábbi sérelmeimre. mégiscsak arról van szó, hogy magam teremtettem meg a sorsomat egy-egy hibás döntés következtében. Vagyis nem hibáztathatok senkit és a másoknak való megbocsájtással magamon segítek. :)”
-Rajmund-

Tengeri sas (Fotó: Markolt Zoltán)

“Fantasztikus volt, tengernyi köszönet!! Azonnali gyógyulás történt! Hónapok óta száraz s irritált volt a bőr a hasamon, hámlott nagyon. Az ásás után megszűnt az égető érzés viszketés. A lelkem sokkal békésebb, nyugalom van bennem, mély bizalom. Megláttam s megértettem, volt amikor én is pusztításra használtam az erőimet, de most mát van választási lehetőségem az erőmet az erőszak helyett a kreativitásban, a teremtésben megélni. Sokkal szabadabban tudtam utána a Páromat is el-s befogadni!! Nagyon köszönöm a türelmed, a szelíd erődet, a tiszta szívedet, amivel ebben a folyamatban kísértél s fogtad a kezem.

Boldog hétfőt – boldog tavaszt!! :)”
-Ági-

Toszkána (Fotó: Markolt Zoltán)

“Kedves János!
Ígértem, hogy írok a Thetás tapasztalataimról … és hát nem esik nehezemre 😌. Sok minden történt az elmúlt három napban. Persze minden leginkább belül, ,,lehúzott redőnyök mögött”. Már maga ez is egy élmény, hogy körülöttem peregnek a világ percei, történései a megszokott rutin szerint. Éli mindenki velem együtt az életet, és csak én tudom, hogy most már semmi sem olyan, mint azelőtt. Gyakorlatilag folyamatos beszélgetésben vagyok a Lélekkel, mindennek forrásával. De ez a kommunikáció szavakkal le nem írható, nem megfogható, egyfajta jelenlét. Valami, ami mindig is itt volt, a részem, szervem, csak eddig nem volt rá érzékelésem. Te biztos tudod miről beszélek… én nem egészen ☺
Ma már papírra is vetettem azért pár gondolatot. Nagyon jól esett leírni, ilyesféle endorfinos – ózonos – kipirosodott arcú állapotot érezhetnek az írók – költők, a legihletettebb perceikben. Majd elküldöm, ha érdekel, bár úgy sejtem, hogy ez külső olvasónak nem lesz akkora élmény, mint az átélőnek, ez esetben nekem. ☺☺

Szóval még egyszer köszönöm az odaadásod, a szeretetet és megbecsülést, ami folyamatosan áthatotta az együtt töltött időt. Nagyon érdekes tapasztalás ez, hogy, nem is ott helyben történt meg tapinthatóan a dolgok nagy része, hanem azóta is körbefolynak, behatolnak, átmosnak érzések, bizonyosságok, ráébredések. Csillogóbbak lettek a napjaim … hálás vagyok érte neked is, és a Jó Istennek is .
Szeretettel,”
-Margó-

Tükröződés (Fotó: Markolt Zoltán)

“Amikor már tudatosan semmilyen megoldást nem találtam a problémámra és egyre csak fokozódott, Jánoshoz elmentem ThetaHealing-re. Meglepő dolgok jöttek elő, amik abban a helyzetben valószínűleg rejtve maradtak volna. Hatalmas segítséget, tapasztalást, új nézőpontot kaptam.

-Piroska-

 

Tavaszi fürdőzés… (Fotó: Markolt Zoltán)

Szkeptikus voltam, de mivel  legkedvesebb barátnőm ajánlotta Jánost, hogy gondoltam kipróbálom. Ráadásul egy “női” problémával menjek egy férfihez? Éppen ezért, volt a válasz. Hát így kerültem hozzá.

Hálás szívvel köszönöm neked János, hogy visszaadtad az önbecsülésem, hogy újra Nőnek érezhetem magam. És újra boldogan tudok mosolyogni a tükörbe, a férfiakra! Bevallom nehéz volt. Olyan sebek szakadtak fel, amelyeket joggal őrzött, védett, titkolt az elmém. Fájt. De az a jó érzésű fájdalommal. A gyógyulás folyamatában érzett fájdalommal.

Szívből ajánlom, nőknek mindenképpen!  🙂

-AB-

 

A fotókért hálás köszönet Markolt Zoltánnak!