Cégeknek

Egyedi Mentorálási Program

Bizonyára már Ön is szembesült azzal a ténnyel, hogy hiába hozta el a legjobb trénereket, hiába alkalmazta a legfrissebb trendeket, módszereket, munkatársai körében a hatékonyság csupán átmeneti volt.

Hosszú évekig dolgoztam az értékesítési szakmában. Pénzpiacon, áru, és szolgáltatás értékesít terén egyaránt. Volt, amikor Európa legjobbjai között villogtam a dicsfényben, de aztán lecsúsztam az átlag szintjére. Ahol többször – jogosan – feltették a kérdést, hogy ha egyszer meg tudtad csinálni, akkor tudod, hogyan kell! Miért nem teszed ugyanazt?
Mert már más vagyok. Mert az érzéseim ott mélyen belül dolgoznak. Mert tegnap más voltam, mint holnap leszek. Mert fogalmam sem volt róla, hogy a személyes megtapasztalás, az individuum milyen érzékeny finom fátyol. Ha én, mint Ember nem vagyok kerek, nem vagyok kiegyensúlyozott és harmonikus Önmagammal, az azonnal kivetül a világomra. Abban a pillanatban már másként nyilvánulok meg, még ha egy-egy szituációt már ezerszer ki is próbáltam.
ÉS!!! Az ügyfél ezt megérzi.
Számos tudományos kutatás, kísérlet történt ezen a téren.

Ha az értékesítő nem kiegyensúlyozott, ha nincs tisztában a saját erősségeivel, érzékenyebb pontjaival, ha nincs tudatában, mi miért történik, csak re-agál. Nem ő vezeti a tárgyalást.

Egyedi, személyre szabott programot, segítséget dolgoztunk ki. Igen, emiatt lassabb is a folyamat, viszont mérhetően lényegesen hatékonyabb. Kérdés, hogy a gyors felfuttatás és gyors kiégés, vagy a folyamatos felemelés, megerősödés és szinten tartás a cél?

Hiszünk benne, hogy a belső megerősödést hatékonyan tudja támogatni egy átgondolt, tudatos egészséges életmód, életvitel!

Ha fontos Önnek, hogy a munkatársa kiegyensúlyozott, lendületes, felszabadult, és Egészséges legyen, akkor figyelmébe ajánlom az Egyedi Mentorálási Program-ot.